Sa radom smo počeli u decembru 2017. godine. Kao mlada firma, sa mnogo želje i puno entuzijazma, u nadi da zadobijemo poverenje Dorćolaca, Beograđana i okoline, kada su u pitanju pokloni i ukrašavanje i ulepšavanje događaja. Svakodnevno pokušavamo da svojim klijentima ispunimo zahteve, ideje i želje na obostrano zadovoljstvo.

Cilj nam je da zajedno sa kupcima osmislimo i kreiramo originalna rešenja i aranžmane koji će ulepšati i uveličati njihova slavlja i obeležiti trenutke za pamćenje. Osim kvaliteta, kreativnosti i preciznosti dajemo mogućnost svojim kupcima da sami osmisle svoje kreacije i da zamišljenu sliku zajedno sprovedemo u delo i isporučimo na željenu adresu. Ne želimo da kopiramo druge, već se trudimo da postavimo nove standarde u svom poslu.

Bavimo se svim vrstama proslava, godišnjica, rođendana, svadbi, devojačkih večeri i slično. U našoj radnji uvek možete da pronađete veliki izbor 'party' programa, veliki izbor qvalatex i anagram balona, čestitki, gedžeta, pinjata, kao i vatrometa i pirotehnike.

I na kraju, treba reći: "dođite i lično se uverite u ono što drugi kažu o nama, tu smo za Vas!"

Iskreno, vaša Kuća Zabave.